Catatan

Mulai *1/6/2018* terdapat beberapa perubahan pakej topup.

Imej
Mulai *1/6/2018* terdapat beberapa perubahan pakej topup. Berikut adalah penerangan cara topup & anda boleh pilih mana2 yang sesuai :- 👇👇👇👇👇👇 ✅ *Topup RM30* 
- dapat data 5Gb + 100minit call ke sama telco, tempoh sah selama 30 hari (kredit RM30 ditolak) ✅ *Topup RM30 + RM10*
- dapat data 5Gb + 100minit call ke sama telco + RM10 call ke semua telco, tempoh sah selama 30 hari (kredit RM30 ditolak & baki kredit RM10) ✅ *Topup RM30 + RM10 + RM10*
- dapat data 5Gb + 100minit call ke sama telco + RM20 call ke semua telco + insurans etiqa takaful RM50,000, tempoh sah selama 30 hari (kredit RM30 ditolak & baki kredit RM20) ✅ *Topup RM60*
- dapat data 12Gb + 150minit call ke semua telco + insurans etiqa takaful RM50,000, tempoh sah selama 30 hari (kredit RM60 ditolak) ✅ *Topup RM90*
- dapat data 20Gb + 300minit call ke semua telco + insurans etiqa takaful RM50,000, tempoh sah selama 30 hari (kredit RM90 ditolak) 📳📳📳📳📳📳📳📳📳

WOWW TERBARU DR TONE EXCEL

Tone Excel lancarkan pelan data terbaru bermula hari ni.. cara topup hendaklah melalui apps tone group. Topup rm29.. automatik kredit akan di tolak dan di berikan 5gb data selama sebulan dan 100 minit panggilan sesama tunetalk.sah sehingga 30 hari. Topup rm60.. automatik kredit akan ditolak dan diberikan 12gb data selama sebulan dan 150 minit panggilan kesemua rangkaian..celcom.maxis..digi..umobile.sah sehingga 30 hari. Topup rm90.. automatik kredit akan ditolak dan diberikan 20gb data selama sebulan dan 300 minit panggilan kesemua rangkaian..celcom.maxis..digi..umobile.sah sehingga 30 hari FREE DATA TOPUP RM30 FREE 4GB DAN TOPUP RM50 FREE 8GB MASIH KEKAL bit.ly/bizpopular

HANYA BERMODALKAN RM100 SEKALI SAHAJA..

Frends!!.. jOin ID mmg cOnfirm masyukkk... bukan Omong ksong semata.. biz yg dah 7 tahun di malaysia..mantap.. n berkesan.. ditambah plk bOnus yg special.. 
LEDAKAN duit masuk ke akaun tanpa henti..
Tiada yg mustahil jika percaya pada satu peluang.. Rezeki juga xkan dtg bergolek.. ape yg penting usaha... biz ID mmg terbaik.. Kita Buat Kita dapat.. 100% milik kita..
bit.ly/GAJIMASUK

Manfaat menggunakan Simkad Pintar Tone Excel

Ya Allah . Besar sungguh manfaat bila guna simkad TONE EXCEL nie . Belom pernah ade pade simkad2 lain . Manfaat menggunakan Simkad Pintar Tone Excel
PA Etiqa Takaful RM50,000.00
======================== Pastikan keluarga kita, kawan2 kita sekeliling kita tahu bahawa kita adalah pengguna simkad tone excel. Terangkan kepada mereka takaful/insurans adalah percuma di syarikat tone excel dgn syarat topup sebulan terkumpul RM50. Supaya jika ada apa2 terjadi kepada kita keluarga boleh tuntut. Contoh: Kemalangan bulan febuary, syarikat lihat topup bulan january, jika pengguna topup Rm50 pada bulan JAN, syarikat tone excel akan bayar, jika tak syarikat tak bayar sebab tak cukup syarat.. untuk ahli baru takaful ni akan aktif selepas 2 bulan. Berikut tuntutan & jumlah % yang akan dibayar kepada waris @ keluarga mangsa: 1. Kematian Akibat Kemalangan - 100%
2. Kehilangan dua anggota badan - 100%
3. Kehilangan kedua-dua tangan atau jari dan kedua-dua ibu jari 100%
4. Kehilangan penglihatan kedua-d…

Testimoni : web sistem kelab simkad Tone Excel

Imej
Tanpa buat apa-apa selama 2 tahun akhirnya dapat lahirnya 1 group. 

Hanya rakan kongsiku join, guna dan tunggu.... dengan sistem yg di reka khas oleh pengasas kelabsimkad. 

Siapa nak tengok sistem ini boleh layari www.te88.lot.my

Pakai telifon line apa?

kawan : tanya pakai line ape handphone?? saya : line tone excel tune talk.. kawan : tak nampak macam pakai tune talk pun?? saya : Awak tak nampak ke tiap2 bulan saya dapat komisyen dari tone excel.. kawan : ye ke? ada komisyen..kalau mcam tu aku nak pakai line Tone Excel juga la..untung2 boleh jadi jutawan telco.. saya : wow beranggan je lebih.. kawan : kenapa pulak?? saya : Nak dapat komisyen dari Tone Excel..keluar modal mari daftar sini http://te88.lot.my kalau lambat nanti kena tinggal.. hijrah Now!! hari ni..atau call sekarang no ni 0176689897 Atau www.kelabsimkad.com/admin

Kisah penjual goreng pisang menjadi Jutawan.

En ahmad menjual gorengpisang sudah hampir 10 tahun. Dengan pendapatannya RM200 hingga RM600 sehari. Cabarannya ialah dia kena beli pisang dan bahan yg perlu untuk mengoreng pisang. Itu tidak ada masalah bagi dia kerana pisang dan bahan itu amat mudah bagi dia hendak dapatkan. Masalah yang amat merungsingkan bagi dia adalah cuaca dan kesihatannya. En ahmad berfikir alangkah baiknya ada sistem yg boleh memberi pendapatan kepadanya walaupun ada cabaran cuaca dan kesihatannya. Sambil En ahmad menunggu pelanggan nak beli goreng pisangnya. En ahmad melayari facebook mana tahu info2 terkini. En ahmad terpandang satu link yg bertajuk buat duit hanya menggunakan simkad HP yg beralamat www.kelabsimkad.com En ahmad terus ke link tersebut dan terus membaca info2 didlm website tersebut. Dia kata ini sangat best ni BUAT KERJA SEKALI TAPI UNTUNG DAPAT BERKALI-KALI. en ahmad tanpa berlengah lagi terus mendaftar dilink tersebut dengan hanya bayaran RM150 sahaja. En ahmad setelah memahami perniagaan …