Catatan

Manager Bank Pun join Tone Excel

Semalam saya dalam perjalanan ke Melaka, 

singgah di Seremban sekejap untuk jumpa

seorang akak yang dah 6 bulan pakai dan buat

bisnes Tone Excel ni..

Sembang punya sembang rupa-rupanya baru saya tau yang akak ni kerja sebagai Manager Sebuah Syarikat Ternama Umur dah 36 tahun. Gaji beliau lebih kurang RM15,000 sebulan 

Dulu beliau pakai Maxis, sekarang tukar ke talian Tune Talk dan buat Bisnes ni secara part time

Beliau topup setiap bulan lebih kurang RM100-RM150

Dan hasil buat bisnes Tune Talk ni lah beliau dah dapat

komisyen topup sahaja lebih kurang RM2500 sebulan

Itu baru 6 bulan buat bisnes ni, belum lagi 3,4 tahun akan datang. Cuba bayangkan apa akan jadi 1,2, atau 3 tahun akan datang..

Conform komisyen dah 5 atau 6 angka sebulan..Sama seperti
Tuan Mazlan yang dah 3 tahun dalam bisnes ini dan sekarang 
komisyen beliau saja dah RM400K sebulan..

saya pun dalam proses menuju ke arah 6 angka sebulan..InsyaAllah

Saya tanya akak ni.."Kenapa akak buat bisnes Tone excell ni sedangkan gaji akak da…

HQ tone Excel anjur cabutan bertuah RM10k special hari raya

Imej
Hari rabu 21/6/2017 special hari raya licky draw duit raya RM10,000 jom datang berramai-ramai. hubungi hot line 017-6689897 ( Tone Amri )
Jika anda nak tahu cara sertai cabutan bertuah ini.

www.kelabsimkad.com

Kisah Tone Amri Join Tone Excel

Pada 2014 lagi saya daftar bisnes tone excel kerana nak bantu kawan-kawan berniaga. Bulan 9 saya daftar hingga bulan 5 tahun 2015 saya hanya guna macam biasa dulu saya pakai simkad cap m topup RM30.00 sebulan dgn tone excel pun saya topup RM30.00 sebulan.
Ketika saya daftar kawan saya ambik no akaun maybak dia kata tone excel nak bagi duit kalau anda guna simkad ini. Daripada bulan 9/2014 hingga bulan 5/2015 saya semak di akaun stament syarikat tone excel ada dlm RM9 ringgit lebih.
Saya berfikir ini sangat best ni kalau dpt jual kepada orang lain. Saya bayankan jika saya dapat menjual sebanyak 10000 keping simkad. Ini boleh buat duit banyak. Saya mula menbuat kajian dan belajar terus ilmu tone excel.
Saya terus mula aktif menjual simkad kepada orang ramai. Perkara pertama saya lakukan adalah semua ahli keluarga saya pasti menggunakan simkad tone excel. Dan hingga kini saya terus mempromosi.
Kini alhamdulillah setiap bulan, 4 akuan tone excel saya memberi gaji kepada saya. Terima kera…

Selamat Berpuasa daripada Tone Amri Nor

Assalamualaikum dan salam hormat..

Kali petama saya membuat status dalam bulan puasa dalam blog ini. bukan apa saya hanya nak mengucapkan selamat 

BERPUASA KEPADA UMAT ISLAM YANG SUDI MEMBACA BLOG SAYA INI

Kepada yang berminat dengan bisnes Tone Excel ini anda boleh menghubungi saya di nombor 017-6689897. atau boleh mendaftar di website dibawah.

www.kelabsimkad.com atau www.gajimasyuk.com/mmg/toneexcel

Tone Amri

Alhamdulillah!! tambahan downline hanya menggunakan website Sifu Naim

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Alhamdulillah!! pada 29/5/17 akhirnya dapat juga buat tambahan di level 1 hanya menggunakan website Jutawan Sifu Naim sangat best.

Hanya buat kerja sebar link sahaja dapat juga DownLine untuk bisnes Tone Excel mudahnya...

yang berminat untuk dapatkan website ini boleh layari

www.gajimasyuk.com/user/toneexcel

Tone Amri
017-6689897

Kata kunci no 2 Terbaik di google gajimasyuk,com

Jom cuba cari kata kunci 
" gajimasyuk.com atau gajimasyuk " di google. 
No 2 terbaik di google adalah dari website sifu naim adalah link Tone Amri.
www.gajimasyuk.com/user/toneexcel

Buat bisnes Tone Excel ini seperti, seperti tidak buat bisnes.

Buat bisnes Tone Excel ini seperti, seperti tidak buat bisnes. Kerana walaupun tak buat bisnes tone excel saya juga guna hp dan topup setiap bulan. Oleh kerana itu saya fikirkan baik saya buat sambil-sambilan hanya menggunakan fb dan blog. Dengan membuat sambilan sahaja saya telah menerima komisen setiap bulan. Buat masa ini income saya sudah hampir RM1000 setiap bulan.
Jika anda berminat menyertai bisnes tone excel dan buat sambilan seperti saya boleh layari website saya di www.kelabsimkad.com/admin
Jika anda daftar dengan kumpulan saya yg diberi nama #kelabsimkad anda juga akan mempunyai website sendiri cth www.kelabsimkad.com/usernamaanda Jom tak boleh rm100 sebulan pun tak apa..dapat rm10k sebulan pun dah cukup ok.
017-6689897
Pengasas Kelab Simkad Wow. Tone Amri Nor