Catatan

Buat bisnes Tone Excel ini seperti, seperti tidak buat bisnes.

Buat bisnes Tone Excel ini seperti, seperti tidak buat bisnes. Kerana walaupun tak buat bisnes tone excel saya juga guna hp dan topup setiap bulan. Oleh kerana itu saya fikirkan baik saya buat sambil-sambilan hanya menggunakan fb dan blog. Dengan membuat sambilan sahaja saya telah menerima komisen setiap bulan. Buat masa ini income saya sudah hampir RM1000 setiap bulan.
Jika anda berminat menyertai bisnes tone excel dan buat sambilan seperti saya boleh layari website saya di www.kelabsimkad.com/admin
Jika anda daftar dengan kumpulan saya yg diberi nama #kelabsimkad anda juga akan mempunyai website sendiri cth www.kelabsimkad.com/usernamaanda Jom tak boleh rm100 sebulan pun tak apa..dapat rm10k sebulan pun dah cukup ok.
017-6689897
Pengasas Kelab Simkad Wow. Tone Amri Nor

Insentif untuk pengguna website #kelabsimkad

Insentif kepada pengguna website www.kelabsimkad.com

satu pendaftaran ahli berbayar RM30.00

Pontensi

1 kes RM30.00
10 kes RM300.00
100 kes RM3000.00
1000 kes RM30,000.00

jom daftar laju-laju..

Malam ini tone excel akan menyambut ulang tahun ke 7 membantu rakyat malaysia mencapai kebebasan kewangan. di HQ

Imej
Selamat pagi..

Malam ini tone excel akan menyambut ulang tahun ke 7 membantu rakyat malaysia mencapai kebebasan kewangan. di HQ

ada cabutan bertuah 2 handphone dan wang tunai RM7000 ribu untuk dimenangi.

siapa nak ikut boleh call laju-laju Tone Amri 017-6689897

Tone Amri
www.kelabsimkad.com

Cara join group Whatsapp ToneExcel Nilai3 N9

Salam..

Kepada yang berminat join group whatsapp TONE EXCEL NILAI3 boleh la klik link kat bawah

ToneExcel Nilai3

Yang berdekatan nilai negeri sembilan boleh join ya.

Tone Amri
017-6689897
www.kelabsimkad.com

Website Replika Milik Sifu Naim

Imej
Assalamulaikum...salam hormat..

Malam Ni Tone Amri ke HQ Tone Excel

Imej
Selamat Petang..

Siapa nak ikut Tone Amri ke HQ Tone Excel boleh Call 017-6689897. Malam ni ada cabutan bertuah Smartphone dan duit cash RM2000.00.


siapa nak tahu bagaimana nak buat Tone Excel boleh klik SINI.

Tone Amri
www.kelabsimkad.com